Kurum Adı : Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu
WEB Adresi : http://breilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi Kızılırmak Sokak No14 34870 Kartal / İSTANBUL

VİZYON
• Sorumluluk bilincine alanlarının geliştirerek yükselten, • Sağlıklı iletişim kurallarından (Ben diliyle) iletişim kurma becerilerinin geliştiribilen, • Kendisinin ve başkalarının haklarına saygı gösterebilen, • İlgi yetenek, ihtiyaç ve beklentilerinin farkında olabilen. • Öğrencileri sosyal kültürel faaliyetlere katan ve destekleyen, • Kitap okumayı seven. • Yaparak yaşayarak eğitim ve öğretim ilkesinden hareketle araştırmacı ruhunun geliştirilmesini prensip edinen bir OKUL olmaktır.

MİSYON
Okulumuzda öğrencilerimize aile ortamlarındaki sıcaklığı, ilgi ve alakayı göstererek devletin sağlamış olduğu bütün imkanları onların eğitim-öğretim , huzur ve mutluluğu için seferber etmek. Eğitim - Öğretim kadrosu ve donanımlı altyapısıyla, teknolojik gelişmeleri takip eden, özgüveni ile kendini ifade edebilen, enerjisini, yetenekleri doğrultusunda kullanabilme yeteneğini kazandırmak. beslenmesi, giyimi ve davranışları ile okulumuzda verilen emeğin somutlaşması ve aynı imkanlara sahip diğer eğitim kurumlarına da örnek teşkil ederek eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmak.

Halk oyunları 2015-2016 Eğitim Yılı İl Birincisi

Öğretmen Sayısı : 41
Rehber Öğretmen Sayısı : 2
Öğrenci Sayısı : 790
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:50-16:10
Derslik Sayısı : 31 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İngilizce İnternet Bağlantısı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : Yok
Pansiyon Bilgisi : Yok
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kartal ilçesine 3km uzaklıktadır. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 33km uzaklıktadır.
Ulaşım : Kartaldan; Ahmet Şimşek koleji önünden Java minibüsüne binip, Roka Pastanesinde inerek Ahmet Şimşek koleji önünden 134DK özel halk otobüsüne veya Esentepe minibüslerine binip, Esentepe mobilya önünde inerek E-5’ten; Kadıköy’den 16Y otobüsüne binip, İnönü caddesi durağında inerek, Metrobüsle; Soğanlık durağında indikten sonra, Kartal merkeze doğru yaklaşık 1200 metre yürüyerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler : Halk oyunları, Futbol Turnuvası
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları : Aktif Yaşam Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR