İSTANBUL / KARTAL - Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu

Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu

Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi Kızılırmak Sokak No14 34870 Kartal / İSTANBUL
Vizyon
• Sorumluluk bilincine alanlarının geliştirerek yükselten, • Sağlıklı iletişim kurallarından (Ben diliyle) iletişim kurma becerilerinin geliştiribilen, • Kendisinin ve başkalarının haklarına saygı gösterebilen, • İlgi yetenek, ihtiyaç ve beklentilerinin farkında olabilen. • Öğrencileri sosyal kültürel faaliyetlere katan ve destekleyen, • Kitap okumayı seven. • Yaparak yaşayarak eğitim ve öğretim ilkesinden hareketle araştırmacı ruhunun geliştirilmesini prensip edinen bir OKUL olmaktır.
Misyon
Okulumuzda öğrencilerimize aile ortamlarındaki sıcaklığı, ilgi ve alakayı göstererek devletin sağlamış olduğu bütün imkanları onların eğitim-öğretim , huzur ve mutluluğu için seferber etmek. Eğitim - Öğretim kadrosu ve donanımlı altyapısıyla, teknolojik gelişmeleri takip eden, özgüveni ile kendini ifade edebilen, enerjisini, yetenekleri doğrultusunda kullanabilme yeteneğini kazandırmak. beslenmesi, giyimi ve davranışları ile okulumuzda verilen emeğin somutlaşması ve aynı imkanlara sahip diğer eğitim kurumlarına da örnek teşkil ederek eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmak.
Başarılar
Halk oyunları 2015-2016 Eğitim Yılı İl Birincisi Fiziksel Etkinlikler 2015-2016 Eğitim Yılı İl Birincisi
Derslik :31<
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Doğalgaz
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
Yok
0 - Yok
Ulaşım
Kartaldan; Ahmet Şimşek koleji önünden Java minibüsüne binip, Roka Pastanesinde inerek Ahmet Şimşek koleji önünden 134DK özel halk otobüsüne veya Esentepe minibüslerine binip, Esentepe mobilya önünde inerek E-5’ten; Kadıköy’den 16Y otobüsüne binip, İnönü caddesi durağında inerek, Metrobüsle; Soğanlık durağında indikten sonra, Kartal merkeze doğru yaklaşık 1200 metre yürüyerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
4 servis var
Eesntepe mah. Kızılırmak sok No:10 Kartal
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kartal ilçesine 3km uzaklıktadır. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 33km uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu