Uğur KAYA

İlkokula Ankara Pursaklar İlkokulu’nda  başladı. Ortaokulu Ankara M.Akif Ersoy Ortaokulu’nda, liseyi Ankara Aydınlıkevler Lisesi’nde okudu. Yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesi  Ağrı Eğitim Fakültesinde 2002 yılında tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden ayrıldı. Maltepe Üniversitesi  Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünde yüksek lisansı 2009 yılında tamamladı. Hukuk Eğitimi amacıyla Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü 2013 yılında, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü de 2016 yılında tamamladı.

Erzurum Şenkaya Çamlıalan İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmeni olarak başladı. 2005 yılında İstanbul Sultanbeyli Mevlana İlköğretim Okuluna atandı. 2009 yılında İstanbul Kartal Kutlu Aktaş İlköğretim Okuluna atandı. Müdür Yardımcılığı sınavı ile 2012 yılında Ümraniye Mustafa Vasıf Karslıgil İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2014 yılında Ümraniye TOKİ Madenler Mevlana İlkokulunda Kurucu Müdür olarak görev yaptı. 2014-2023 yilları arasında Kartal Öğretmen Zekeriya Güçer İlkokulu'nda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 31.07.2023 tarihinde ise okulumuza Okul Müdürü olarak göreve başladı.

Kaymakamlık Makamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen Başarı Belgeleri bulunmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

07.11.2022 923